joi, 13 septembrie 2012

Carti noi - Editura Casa

Va aducem la cunostinta noile aparitii si editii retiparite ale Editurii Casa:

Din seria Idei Creative:

Figurine si animale origami - Idei Creative 67

 

Descriere:

In limba japoneza, cuvantul origami („ori" –impaturire, „kami" – hartie) inseamna arta impaturirii hartiei. Acest procedeu dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor, coordonarea dintre ochi si maini, concentrarea atentiei, vederea in spatiu, memoria si creativitatea.

Arta origami reprezinta o activitate foarte placuta si distractiva pentru intreaga familie. Se poate impaturi artistic orice fel de hartie: de la aspectuoasa hartie de impachetat la hartia speciala pentru origami si pana la banalele bilete de autobuz, in orice locatie, acasa sau in timpul calatoriei, constituind intotdeauna o ocupatie creativa si amuzanta.

Recomandam volumul de fata in special gradinitelor si scolilor, deoarece materia prima este foarte usor de procurat, impaturirea hartiei oferind copiilor clipe de bucurie si distractie.

Va indemnam sa experimentati cu curaj crearea unor modele noi, pe baza celor prezentate in carte. 

Compilatie realizată de: Barko Magdolna

ISBN: 9786068189765

Preţ: 13,90 lei

 

Pictura pe sticla si portelan - Ed. a II a - Idei Creative 49

 

Descriere:

Aceasta carte prezinta multiplele moduri in care se poate utiliza vopseaua pentru sticla.  Ea este deosebit de practica nu doar pentru decorarea ferestrelor si a usilor de interior cu sticla, ci si pentru ornarea veiozelor, a canilor de portelan, a diferitelor vase din sticla. Lampi, vaze sau suporturi de lumanare vechi, anoste, pot fi insufletite cu un model special. Modelele prezentate in aceasta carte au fost alese astfel incat atat cei mici cat si cei mari sa gaseasca idei pe placul lor.

Autor: Ingrid Moras

ISBN: 9786068189758     

Preţ: 13,90 lei

 

Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Ed. a II a - Idei Creative 46


Descriere:

Cartea de fata prezinta multiplele moduri in care se pot utiliza snururile si panglicile din hartie. Din aceste materiale care se gasesc intr-o varietate foarte mare de culori se pot confectiona flori, jardiniere, coronite, zane, pitici si sunt foarte utile chiar si la impachetat.  Recomandam folosirea lor la confectionarea decoratiunilor de Paste sau de Craciun alaturi de copii, deoarece unele modele sunt usor de realizat.  Indeletnicirile manuale in comun sunt o mare bucurie in sine, iar ornamentele realizate constituie amintiri foarte placute.

Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece lucrul cu hartia dezvolta aptitudinile manuale si creativitatea copiilor.

Autor:  Farago Krisztina

ISBN: 9786068189741

Preţ: 13,90 lei

 

Din colectia Mesterul priceput:

Sisteme de incalzire a locuintelor


Descriere:

Perfectionarea sistemelor de incalzire si a elementelor acestora reprezinta o preocupare continua si de durata a specialistilor din domeniul termoficarii. Problema complexa reprezentata de consumul de energie in locuintele noastre poate fi atenuata prin reducerea pierderilor de caldura.

Cartea prezinta diferite sisteme si modalitati de incalzire, punandu-se accent pe proportia optima dintre temperatura incaperii si umiditatea relativa a aerului, in scopul obtinerii unui mediu ambiant cat mai confortabil. Cei interesati vor afla detaliat care sunt materialele izolatoare optime recomandate astfel incat pierderile de caldura sa fie cat mai mici, care sunt tipurile de incalzire cele mai utilizate (cu energie electrica, cu gaz, cu combustibil solid sau lichid, respectiv locala, centrala), precum si modalitati de alegere, amplasare, montare, reglare si exploatare a aparatelor de incalzire in locuinte.

Capitole aparte sunt rezervate prezentarii detaliate a incalzirii prin pardoseala, cazanelor, respectiv corpurilor de incalzire, precum si sistemelor de dezaerare. Energia solara si utilizarea pompelor de caldura intregesc tabloul prezentat de aceasta carte in scopul incalzirii eficiente a locuintelor.

Autor:  Jaroslav Dufka

ISBN: 9786068189383 

Preţ: 39,90 lei


Web: www.edituracasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite: