miercuri, 11 iulie 2012

DRESEAZA-TI INCONSTIENTUL SI SCHIMBA-TI VIATA

DRESEAZA-TI INCONSTIENTUL SI SCHIMBA-TI VIATA

Autor: Gary Dooley
ISBN: 978-606-8403-16-8
Dimensiuni: 140x205
Nr pag: 160
Pret: 27.50 lei



Lecturarea cărţii de faţă nu necesită o anumită pregătire vis a vis de subiectul minţii inconştiente. Este o carte simplă şi uşoară destinată celor care doresc o schimbare de durată care să nu însemne o întreagă luptă cu sinele ci o dezvoltare graduală şi lipsită de sacrificii către o viaţă echilibrată şi liniştită..
Conţinutul se bazează pe Cursul de Dezvoltare a Echilibrului în Viaţa Personală şi include exerciţii relevante pentru susţinerea schimbării inconştiente. Acestea reprezintă resurse utile pentru a progresa şi fiecare dintre noi va putea folosi acele exerciţii pe care le găseşte cele mai potrivite pentru a-şi îndruma personalitatea pe drumul pe care vrea să se înscrie.
Vom învăţa cum inconştientul nostru ne influenţează fiecare aspect al vieţii, cum l-am programat să facă ceea ce face şi cum îl putem reprograma pentru a crea schimbări emoţionale pozitive.
Aproape fiecare religie a lumii: Creştinismul, Hinduismul, Islamismul, Budhismul şi Taoismul, susţine că oamenii nu sunt doar nişte corpuri fizice şi că viaţa are un scop mult mai profund, şi anume cel spiritual.
Dacă vei scrijeli şi tu puţin la suprafaţa persoanei care crezi că eşti, vei găsi un potenţial ocean de aur foarte aproape de suprafaţă. Dar există o singură persoană care poate face acest lucru şi acea persoană eşti tu.



Mai multe detalii pe www.houseofguides.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite: