marți, 8 mai 2012

Lansări de cărți - Editura Meteor Press


Lansări de cărți - Editura Meteor Press 

Mai clar decat cuvintele de Joe Navarro si Toni Sciarra Poynter = 29 ron

  
Asigurati-va succesul in lumea afacerilor, intelegand ce gandesc de fapt seful si colegii dumneavoastra. 
Secretul consta in inteligenta nonverbala – capacitatea de a interpreta si a utiliza in lumea afacerilor indiciile nonverbale, pentru a evalua corect o situatie si a influenta mersul lucrurilor. In Mai clar decat cuvintele, Joe Navarro, fost agent FBI, expert in comunicarea nonverbala, va arata cum sa descifrati ce se afla de fapt dincolo de cuvintele rostite la sedinte, interviuri, negocieri, prezentari, mese de afaceri si in multe alte situatii, inclusiv de genul intalnirilor neprotocolare, care au adesea impact asupra luarii deciziilor si stabilirii reputatiilor.


 


Cariera dumneavoastra poate deveni exceptionala, odata ce veti invata:
-    Sa cititi limbajul corpului si sa discerneti indiciile nonverbale de ingrijorare, dezacord sau indoiala – chiar si la telefon.
-       Sa stapaniti prima impresie, care este foarte importanta, si sa folositi elemente la indemana, ca decorul, asezarea pe scaune si gesturile, pentru a inspira si a captiva.
-     Sa recunoasteti obiceiuri care expediaza mesaje nedorite si sa invatati ce spun despre oameni pozitiile corpului, obiceiurile de munca, spatiile pentru lucru, ba chiar si aparatura electronica.

Joe Navarro este autorul bestellerului Secretele comunicarii nonverbale.

Tragand de timp. Viata mea ca negociator FBI de Gary Noesner = 29 ron

 In cei 30 de ani de cariera in FBI, Gary Noesner a fost nu numai agent special, ci si negociator-sef, primul om care a condus activitatea unitatii pentru negocieri in situatii de criza. In cartea sa de memorii, Tragand de timp, el evoca multe dintre aceste actiuni devenite celebre. 
Teroristi, traficanti de droguri, lideri fanatici si inumani, indivizi furiosi si deznadajduiti, nenumarate cazuri de luari de ostatici care au ajuns in atentia presei internationale si a publicului larg de-a lungul anilor au solicitat interventia profesionista a unor echipe de negociatori specializati pentru evitarea confruntarii armate si pierderea inutila a unor vieti. 
Victoriile repurtate de Noesner fara varsare de sange au atras insa rareori atentia presei asa cum au facut-o dezastrul de la Waco, tragedia de la Ruby Ridge sau deturnarea navei de croaziera Achille Lauro. Firul narativ al cartii este construit cu atata maiestrie, incat confruntarea cu un individ furibund, cu teroristi, cu liderul unui cult, cu fel de fel de extremisti sau cu un lunetist care se crede Dumnezeu este la fel de palpitanta ca si confruntarea dintre cele doua tehnici de rezolvare a unei crize: efectul psihologic al negocierii versus utilizarea fortei.


Indicii de inselaciune. Ghid practic de Joe Navarro = 25 ron 

 Acest micuţ, dar cuprinzător ghid practic pentru depistarea înşelăciunii conţine observaţiile minuţioase şi clare adunate în cursul unei activităţi de peste 25 de ani în FBI de fostul agent special Joe Navarro.
Astăzi el ne oferă rodul cercetărilor sale ca sursă rapidă de referinţe pentru cei care se ocupă de interviuri, de anchete şi de investigaţii, cărora le permite să depisteze cu mai mare siguranţă comportamentele asociate cu minciuna, tăinuirea de informaţii, cunoaşterea unor fapte condamnabile sau pur şi simplu intenţia de mistificare.
În domeniul resurselor umane, al asigurărilor, în afaceri şi în avocatură, este extrem de utilă cunoaşterea cât mai bună a unui potenţial colaborator, client sau partener. Cuvintele reuşesc deseori să ascundă lipsuri, să creeze o imagine ireală, să prezinte în roz o situaţie cenuşie. Comportamentul nonverbal al unei persoane este cel care furnizează mărturii infinit mai oneste, iar descifrarea lui poate dejuca în timp util intenţiile de înşelăciune. Cu acest ghid de buzunar puteţi descoperi rapid indiciile oferite de orice zonă a corpului, începând de la cap şi coborând spre picioare, pentru a găsi exact ceea ce căutaţi.
Joe Navarro este autorul bestseller-urilor Secretele Comunicarii Nonverbale (apărut la Meteor Press) şi Mai clar decât cuvintele (În curs de apariţie la Meteor Publishing).
Aceste cărți sunt disponibile pe siteul Editurii Meteor Press - http://www.meteorpress.ro/home.php 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite: