miercuri, 18 aprilie 2012

Urzeala tronurilor - IURESUL SABIILOR

Urzeala tronurilor - IURESUL SABIILOR

In Iuresul sabiilor unul dintre aspirantii la putere este mort, altul este cazut in dizgratie, in timp ce razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie, iar aliantele se fac si se desfac.

Joffrey ocupa Tronul de Fier, stapanitor nelinistit al Celor Sapte Regate, iar dusmanul sau cel mai inversunat, Lordul Stannis, e infrant si dezonorat. Tanarul Robb inca domneste peste Nord din fortareata Riverrun, in timp ce Daenerys, regina exilata si stapana ultimilor trei dragoni, strabate continentul scaldat in sange.

In vreme ce fortele rivale pun la cale confruntarea finala, o armata de creaturi barbare soseste de la capatul lumii civilizate, insotita de oastea mortilor-vii, ale caror starvuri insufletite sunt de nestavilit. Nimeni nu-si va gasi odihna pana cand Cele Sapte Regate nu vor izbucni intr-un iures al sabiilor.

„Intotdeauna astept perfectiunea de la George R.R. Martin, iar el nu ma dezamageste niciodata”. Robert Jordan
„Al treilea volum din saga care a debutat cu Urzeala tronurilor si a continuat in Inclestarea regilor este unul dintre cele mai sclipitoare exemple de fantasy contemporan. Complexitatea personajelor ne condamna sa devoram aceasta imensitate pagina cu pagina, caci Martin, asemenea lui Tolkien sau Jordan, ne obliga sa ne pese de soarta lor.” Publishers Weekly
„Martin implineste din plin promisiunile primelor volume si continua o serie fantasy destinata sa ajunga una dintre cele mai bune din toate timpurile.” The Denver Post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite: