vineri, 13 iulie 2012

Codul fiscal cu norme de aplicare. Codul de procedura fiscala cu norme de aplicare actualizat in iulie 2012

Codul fiscal cu norme de aplicare. Codul de procedura fiscala cu norme de aplicare actualizat in iulie 2012






Codul fiscal cu norme de aplicare. Codul de procedura fiscala cu norme de aplicare actualizat in iulie 2012(colectia legislatie) = 35 ron

Pentru mai multe detalii vizitati www.meteorpress.ro

miercuri, 11 iulie 2012

DRESEAZA-TI INCONSTIENTUL SI SCHIMBA-TI VIATA

DRESEAZA-TI INCONSTIENTUL SI SCHIMBA-TI VIATA

Autor: Gary Dooley
ISBN: 978-606-8403-16-8
Dimensiuni: 140x205
Nr pag: 160
Pret: 27.50 lei



Lecturarea cărţii de faţă nu necesită o anumită pregătire vis a vis de subiectul minţii inconştiente. Este o carte simplă şi uşoară destinată celor care doresc o schimbare de durată care să nu însemne o întreagă luptă cu sinele ci o dezvoltare graduală şi lipsită de sacrificii către o viaţă echilibrată şi liniştită..
Conţinutul se bazează pe Cursul de Dezvoltare a Echilibrului în Viaţa Personală şi include exerciţii relevante pentru susţinerea schimbării inconştiente. Acestea reprezintă resurse utile pentru a progresa şi fiecare dintre noi va putea folosi acele exerciţii pe care le găseşte cele mai potrivite pentru a-şi îndruma personalitatea pe drumul pe care vrea să se înscrie.
Vom învăţa cum inconştientul nostru ne influenţează fiecare aspect al vieţii, cum l-am programat să facă ceea ce face şi cum îl putem reprograma pentru a crea schimbări emoţionale pozitive.
Aproape fiecare religie a lumii: Creştinismul, Hinduismul, Islamismul, Budhismul şi Taoismul, susţine că oamenii nu sunt doar nişte corpuri fizice şi că viaţa are un scop mult mai profund, şi anume cel spiritual.
Dacă vei scrijeli şi tu puţin la suprafaţa persoanei care crezi că eşti, vei găsi un potenţial ocean de aur foarte aproape de suprafaţă. Dar există o singură persoană care poate face acest lucru şi acea persoană eşti tu.



Mai multe detalii pe www.houseofguides.ro

Cărți noi - editura Casa

De azi, iubitorii gradinaritului se vor putea bucura de doua carti noi deosebit de utile:




Titlu: 12 luni in gradina
Autor: Karl Ploberger

Descriere: Aceasta carte cuprinde experiente in ale gradinaritului acumulate pe parcursul a patru decenii, idei ale unor persoane pasionate de aceasta arta si opinii ale oamenilor de stiinta sistematizate pe luni.
Tinand cont de acest calendar ne este mult mai usor sa tinem pasul cu lucrarile de sezon, iar unora le ramane timp suficient si pentru o leneveala .
Daca totul se face cu cap chiar si curatenia de primavara sau toamna poate fi amanata. Frunzele cazute sunt un adapost perfect pentru insectele folositoare, pamantul retine mai mult timp umezeala iar pe parcursul anului devine mult mai roditor.
Gradinaritul nu ia sfarsit la portile gradinii, este o arta ce ne imbie sa exploram si alte meleaguri, tinuturi. Tot timpul se iau in considerare conditiile de vegetatie existente.
Fiecare anotimp isi are frumusetea lui! Sa va bucurati de paradisul din gradina dumneavoastra multi ani la rand. Si nu uitati: multa satisfactie in arta gradinaritului!
Pret: 39,90 lei









Titlu: Compostul in gospodarie
Autor: Kraft Von Heynicz

Descriere: Aceasta carte ofera informatii detaliate despre prepararea si utilizarea compostului in gospodarie, prezentand totodata cele mai noi aplicatii in aceasta atat de importanta lucrare de gradinarit. Cititorii vor afla din lectura acestei carti cum se poate prepara solul fertil in gradina, ce este un strat inaltat, care sunt conditiile ce trebuie asigurate solului pentru obtinerea unui compost de calitate, capabil sa asigure recoltele dorite.
Pas cu pas, cititorii vor fi initiati in etapele ce trebuie urmate pentru a obtine o platforma de compost, care sunt utilajele necesare pentru aceasta lucrare, din ce anume se poate obtine compostul, care sunt daunatorii care pot aparea, dar si cele mai eficiente metode pentru combaterea acestora.
Cartea se incheie cu prezentarea unor activitati colaterale celei de compostare, carora trebuie sa li se acorde importanta cuvenita in scopul obtinerii unui compost reusit, a unui sol fertil si implicit a unor recolte pe masura.
Pret: 29,90 lei
Detalii despre alte carti de gradinarit gasiti aici!

Cărți pentru Bacalaureat

Cărți pentru Bacalaureat

Etapa a doua a examenului de bacalaureat are loc in luna august, iar ministrul Educatiei este de parere ca elevii pot fi ajutati pentru a se pregati, in acest sens urmand a fi organizate cursuri, permiteti-mi pe aceasta cale sa va fac cunoscuta oferta lunii iulie:


Am ales proba de bac – Biologie -  prêt 14.99 lei
Am ales proba de bac -  Geografie –  prêt 14.99 lei
Biologie. Manual cls a XI a  - prêt 16.00 lei
Biologie. Manual cls. a XII a – prêt 17.00 lei
Geogerafie. Manual cls a XII a, autor Nicolae Ilinca – prêt 19.99 lei
Geografie. Manual cls. a XII a, autor Grigore Posea – prêt 19.00 lei




Pentru mai multe detalii accesați www.cdpress.ro.

Cele mai citite: